op maat

Bij Studio Douwes bied ik een breed scala aan creatieve ontwerpdiensten die aansluiten bij jouw behoeften en visie. Van grafische vormgeving en 3D-design tot verpakkingsontwerp en presentaties, ik werk nauw samen met mijn klanten om hen te voorzien van unieke en opvallende ontwerpen die hun merkidentiteit versterken en hun boodschap kracht bijzetten. Ontdek hieronder meer over mijn diensten en hoe ik jou kan helpen om jouw visie te realiseren.

3D design & concept visualisatie

Met mijn 3D-design diensten kan ik bestaande producten tot in detail visualiseren en niet-bestaande producten tot leven brengen met realistische en gedetailleerde visuals. Of je nu een nieuw product wilt creëren, een unieke verpakking nodig hebt of een ontwerp wilt laten zien dat nog niet bestaat, mijn professionele diensten maken het mogelijk.

Web Design

Een professionele en gebruiksvriendelijke website is essentieel in de huidige digitale wereld. Ik bied op maat gemaakte webdesign oplossingen die jouw bedrijf online vertegenwoordigen en die aansluiten bij jouw merkidentiteit. Ik zorg ervoor dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal presteert en gebruiksvriendelijk is voor bezoekers.

Grafische vormgeving / DTP

Een goed ontwerp kan het verschil maken tussen een boodschap die wordt opgemerkt en een die wordt genegeerd. Ik bied professionele grafische ontwerpdiensten, van logo's en visitekaartjes tot flyers en brochures, die aansluiten bij jouw merkidentiteit en jouw boodschap kracht bijzetten. Ik werk nauw samen met mijn klanten om hen te voorzien van creatieve en opvallende ontwerpen die echt opvallen.

Packaging

Een goede verpakking kan het verschil maken tussen een product dat opvalt in de schappen en een product dat over het hoofd wordt gezien. Ik bied op maat gemaakte verpakkingsontwerpen die jouw product op de best mogelijke manier presenteren. Van eenvoudige etiketten tot uitgebreide productverpakkingen, ik zorg ervoor dat jouw verpakking er niet alleen goed uitziet, maar ook functioneel en praktisch is.

Presentations

Of je nu een PowerPoint-presentatie nodig hebt voor een bedrijfsvergadering of een pitchdeck voor een investeerdersbijeenkomst, met professionele en op maat gemaakte presentaties zorg ik dat jouw boodschap op een effectieve en aantrekkelijke manier wordt overgebracht aan jouw publiek.